t6娱乐 - LOGO

以为获牌 港视人空欢喜

发布:2018-11-06来源:t6娱乐注册 编辑:t6娱乐代理

可能王生(王维基)玩得啩,愚人节咪玩吓佢啰。美棋说:好混淆,我上网搜寻,再等字幕出,知唔係都失望。

黄芷晴则说:我有啲朋友都误会咗,多一个平台係好事。早对亚视新闻有保留的王宗尧说:有啲预期之内,搬龙门搬得太犀利,王生攞牌係有难度。

基本上之前已经讲咗nowTV同奇妙电视都有,唔係好明之前嗰个攞嚟做乜?好似好多不明文规定。

虽赢尽口碑,但最终仍无缘在免费电视台播放,周家怡和梁小冰昨出席活动时坦言感失望,t6娱乐家怡说:少少唔开心,t6娱乐希望王生申请政府会批,亚视嬲都冇办法,只係怕员工冇粮出。小冰说:顺应民意,广大巿民都忍咗好耐,亚视好多年冇製作,浪费人才,等如废嘅电视台。

刘玉翠:刺激整个行业艾威则说:早几日有同佢(王维基)WhatsApp,冇话摆唔摆上枱,对佢冇影响,仲帮咗佢股票升一升。反而担心亚视员工,讲明唔续牌,钱係明蚀。

曾为争取港视发牌喊到声嘶力竭的西贡师奶刘玉翠希望获发牌的电视台增加製作,她说:我係中立,希望畀多啲呢行嘅人出路,刺激番成个行业。周凤仪、黄晓妍、杨洁雯